OM OS

North North North består af danske Ditte, Alexandra og Stephanie, som i dag er bosat i henholdsvis Paris, København og New York. Tendenser fra hver by har fundet vej i North North Norths smykkekoncept, hvor rene skandinaviske linjer forenes med et råt og feminint, men samtidig uhøjtideligt, design.

De tre kvinder var alle enige om, at de manglede et budgetvenligt alternativ til de dyre brands uden at måtte ty til store highstreet brands. Derfor skabte de en kollektion af unikke smykker, som de selv ville gå med – både til hverdag og fest. Med deres forskellige baggrunde og kompentencer, men samme vision omkring et nyt brand, så de en oplagt mulighed for at gå sammen og kreere North North North.

At de alle bor i forskellige byer ses tydeligt i kollektionen, hvor de henter inspiration fra hverdagen i de forskellige byer, undergrunden og de microtrends som de ser opstå. Deres ønske er at forene det klassiske skandinaviske udtryk med noget farverigt og anderledes. Derudover har Stephanie og Alexandra peruvianske rødder, hvilket bl.a. kommer til udtryk i halskæden Mama Quilla. 

Vores univers er skabt ud fra 3 grundprincipper: 

DEMOCRATIZING LUXURY
Glem særlige lejligheder, vi siger, at kvalitetsmykker bør være en hverdagsluksus for alle. 

NO STEREOTYPING
Vi bryder os ikke om stereotyper og at sætte folk i kasser. Vi finder inspiration i personlige og individuelle stiludtryk og vi hepper på alle, der tør udtrykke sig selv og værdsætter skønheden ved unicorns.

FAIR PRICING
Vi har skåret alle fordyrende mellemled fra for at kunne skabe budgetvenlige smykker, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Don't stop being a unicorn 🦄